Dicar - Logo

een initiatief van

Dicar - 365 dagen vakantie per jaar

Het grote voordeel van een motorhome is dat u op gelijk welk ogenblik klaar bent...
Lees meer >>

Maak uw keuze

Ontdek hier welk type motorhome voldoet aan uw eisen?

Dicar - Motorhomewijzer

Wil je meer weten over reizen met de motorhome?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief !

365 dagen per jaar vakantie

Het grote voordeel van een motorhome is dat u op eender welk ogenblik klaar bent om op vakantie te vertrekken. Dicar - Nevis 876 interieur U geniet steevast van de mooiste plekjes en uw persoonlijk vakantieverblijf beschikt over alle denkbare luxe en comfort.

Dicar - Nevis 876 interieur Dicar - satelliet Een zonneluifel zorgt steevast voor een lekker terras in de schaduw. Een muggendeur houdt ongenodigde gasten buiten. De satellietantenne met tv/dvd zorgt ervoor dat u uw favoriete films en programma's kan zien en houdt u op de hoogte van alle actualiteit en de weersvoorspellingen. Een achteruitrij-camera helpt u bij alle manoeuvres.

Een ontspannen warme douche op elk ogenblik van de dag, geen probleem. In de goed uitgeruste keuken beschikt u over een 3-pits vuur, koelkast met diepvriezer en u zetelt aan tafel in de royale kapiteinstoelen van de cockpit die u in een handomdraai kan draaien in alle richtingen.

Dicar - Perseo 541 keuken Dicar - laadruimte In een motorhome wordt alle beschikbare ruimte optimaal benut. Apothekerskasten in de keuken, een garage die u naar believen kan vergroten of verkleinen voor tuinstoelen, fietsen of scooter. Ja, ook voor de hobby’s en het speelgoed van de kinderen is er ruim plaats voorzien. Kortom, u reist in een uitgekiend huis op wielen.